VACATURES

Het is altijd mogelijk om een open sollicitatiebrief te sturen naar ashley@stationnoord.eu. Wij zullen deze met zorg behandelen.

Bij Station Noord is geen dag hetzelfde. De ene dag maak je met iemand een wandeling in het mooie Groningse landschap, de volgende dag zit je aan tafel bij een multidisciplinair overleg. Hou je van afwisseling en wil je tegelijk mensen een station verder helpen in hun leven? Lees dan snel verder!

Actuele vacature: 2

#1 We zijn naarstig op zoek naar een Slaapwacht/Woonbegeleider. (minimaal 24 uur per week)
Dat betekend, in de praktijk, dat je slaapdiensten zal draaien met, in het weekend en in de vakantie, ook diensten op de groep. Omdat de diensten, met name, ’s nachts zijn, is deze vacature uitermate geschikt voor studenten en starters.

#2 We zijn naarstig op zoek naar een begeleider voor de logeeropvang, ter vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof. (2 weekenden per maand). Dat betekent, in de praktijk, dat je 2 weekenddiensten zal draaien met 1 collega en een vaste groep kinderen. Deze functie is tijdelijk, maar er is ruimte om meerdere functies te bekleden bij Station Noord (ambulant, begeleid wonen).

Ben jij:
–         Beschikbaar vanaf vandaag
–         Beschikbaar voor 24 uur per week.
–         MBO niveau 3-4 of bezig met je HBO Social Work, Toegepaste Psychologie of Pedagogiek
–         Ouder dan 18 jaar
–         Flexibel inzetbaar
–         Meedenkend

Recent Posts