WIE ZIJN WIJ

Station Noord bestaat uit een klein team van professionals, met elk hun eigen achtergrond.

Imre Takács
ImreIk ben Imre en sinds 25 jaar werkzaam in de zorg en hulpverlening. Ik heb bij diverse bedrijven en instellingen gewerkt en altijd geprobeerd om onderscheidend te zijn. Uiteraard was dat niet altijd makkelijk. Eind 2008 heb ik knopen doorgehakt en ben 1 januari 2009 voor mezelf begonnen met Station Noord. Ik kijk tevreden terug op afgelopen jaren en probeer Station Noord ook kwalitatief naar een hoger niveau te brengen. Wij zijn drukdoende de HKZ certificering binnen te halen en draaien volop mee in de aanbestedingen die er zijn in onze regio’s. Tegelijkertijd besef ik hoe belangrijk de kracht van klein is. Wij werken samen met diverse erkende collega’s en delen zo onze kennis en ervaring.

Tibor Takács
TiborHallo, mijn naam is Tibor. Ik ben sinds 2016 actief als groepsbegeleider bij Station Noord haar Adventure Camps. Als zoon van Imre heb ik al van jongs af aan interesse in het helpen van mensen. Daarom ben ik de opleiding Maatschappelijke Zorg gaan volgen. Hier heb ik al kennis gemaakt met vele verschillende doelgroepen en succesvol begeleiding op maat leren bieden.

 

 

 

Ashley Buitenwerf
Ashley1Hallo, ik ben Ashley. Ik ben in 2010 begonnen om voor Station Noord te werken. Hier heb ik gewerkt als groepsbegeleider bij de Adventure Camps en nu ben ik werkzaam als groepsbegeleider en begeleid jongeren met wonen in wildervank. Ik heb de HBO opleidingen: Outdoor Management en Sociaal Pedagogisch Hulpverlener gevolgd in Groningen. Ik ben gespecialiseerd in Ervarend Leren en andere behandel methodieken. Verder heb ik ruime ervaring in de zorg bij verschillende zorginstellingen. Logeerhuizen, ambulante begeleiding, crisisafdeling en Ervarend Leren trajecten in het binnen en buitenland. Ik ben altijd opzoek naar een uitdaging en wil graag mensen helpen hun grenzen en mogelijkheden te verkennen en deze te verleggen. Naast mijn werk en studie heb ik een passie voor muziek en speel in een Ierse volks band als elektrische gitarist. SKJEUGD Registratie nummer:140004164

Emile Hoving
IMG_5244Hallo, Ik ben Emile en werk sinds 2016 bij Station Noord. Ik ben werkzaam op de locatie in Groningen waar we begeleid en beschermd  wonen aanbieden. Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening gevolgd. Ik heb de afgelopen 4 jaar fulltime met mensen gewerkt en in deze jaren veel geleerd over mezelf en over hoe ik mensen kan ondersteunen. Zelf ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van ADHD. Hierin kan ik dus net iets extra’s betekenen binnen Station Noord. Ik ben erg blij om deel uit te maken van dit mooie bedrijf. Wie weet tot ziens bij Station Noord!

 

 

Marcel Duursma
Station Noord Marcel DuursmaMijn naam is Marcel en ik ben sinds 2017 werkzaam bij Station Noord. Onlangs heb ik mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond. Gedurende deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd in de doelgroep jongeren en de jeugdzorg. In de periode van 2015-2016 heb ik stage gelopen in een gesloten jeugdzorginstelling waar ik vervolgens heb gewerkt. Hier heb ik te maken gehad met moeilijk opvoedbare jeugd met ernstige gedragsproblematiek en een verstoorde ontwikkeling. Binnen deze setting heb ik veel ervaring opgedaan. Mijn doel is om mijn kennis en ervaringen bij Station Noord in te zetten en hiermee bij te dragen aan de ontwikkeling van jongeren en de mogelijkheden om te participeren in de maatschappij. Naast het werk bij Station Noord studeer ik Psychologie om meer theoretische kennis op te doen die ik mee kan nemen naar de praktijk.

Recent Posts