VACATURES

Het is altijd mogelijk om een open sollicitatiebrief te sturen naar ashley@stationnoord.eu. Wij zullen deze met zorg behandelen.

Bij Station Noord is geen dag hetzelfde. De ene dag maak je met iemand een wandeling in het mooie Groningse landschap, de volgende dag zit je aan tafel bij een multidisciplinair overleg. Hou je van afwisseling en wil je tegelijk mensen een station verder helpen in hun leven? Lees dan snel verder!

Actuele vacature:
Voor onze vestiging in Wildervank zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van woonbegeleider. Als woonbegeleider ben je verantwoordelijk voor een kleine groep jongvolwassenen binnen de leeftijd van 16 tot 23 jaar. Zelfstandig draag je zorg voor de groep voor 16 tot 20 uren per week.

Onze nieuwe collega is net als wij altijd eerlijk, respectvol en werkt zelfsturend. Verder ben je een teamspeler en communiceer je makkelijk en duidelijk. Je hebt kennis van persoonlijke ontwikkeling en weet dit over te brengen op onze doelgroep.

Onze organisatie:
Station Noord is een organisatie, geboren uit de idealen van Imre Takács. Wij bieden sinds 2009 een divers aanbod in de hulpverlening in de regio: Groningen en Drenthe. Station Noord is bewust kleinschalig gebleven. We
kunnen daardoor direct inspelen op de wensen van de cliënt.
Wat vragen we van jou?
 Je hebt een relevante hbo-opleiding (bijvoorbeeld Social Work of Pedagogiek);
 Je hebt minimaal 2 jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
 SKJ-registratie is verplicht;
 Je krijgt er energie van om anderen naar een volgend station in het leven te helpen. Hierbij maak je gebruik van verschillende methodieken. Denk hierbij aan Ervarend Leren, Sociaal-competentiemodel en oplossingsgericht werken.

Wat krijg je ervoor terug?
 Marktconform salaris
 Doorgroeimogelijkheden
 Zelfstandigheid

Nog steeds geïnteresseerd?
Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière bij een kleinschalige, maar professionele organisatie waar de mens en persoonlijk contact centraal staan? Dan gaan we graag met je in gesprek! Graag ontvangen we jouw creatieve motivatiebrief en cv op ashley@stationnoord.eu

Recent Posts