Crisisopvang / Kortdurend Verblijf

Crisisopvang / Kortdurend Verblijf
Elke locatie van Station Noord heeft één of meerdere crisisplekken beschikbaar voor kortdurend verblijf. Deze is bedoeld voor jongvolwassenen of alleenstaanden die om een of andere reden tijdelijk niet in hun eigen huis kunnen verblijven of als overbruggingsplek. Daarnaast is er ruimte om te inventariseren wat iemand nodig heeft. Daar kan bij ons aangewerkt worden of weer thuis met ambulante begeleiding. Onze eerste prioriteit is het bieden van een veilige omgeving en onderdak. Dit is vaak een kort durend traject. In overleg wordt er gekeken hoeveel tijd nodig is voor herstel. Station Noord heeft crisisplek in Groningen en in Veendam / Wildervank.

Dagelijks is er begeleiding aanwezig en je gaat mee in de structuur en de dagelijkse routine van het huis.

De kamer is standaard aangekleed met een; bed, kast, stoel en een bureau. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de gezamenlijke ruimtes zoals; woonkamer, wc / badkamer, keuken, etc.

Crisisopvang Groningen:Begeleid Wonen

Begeleid wonen in Groningen, dat kan bij Station Noord. In hartje Groningen heeft Station Noord een pand waar maximaal 5 bewoners samen in een huis kunnen wonen.

 

 

Crisisopvang Wildervank / VeendamBegeleid wonen Veendam Wildervank provincie Groningen

Station Noord biedt de mogelijkheid om begeleid te wonen in Wildervank. Hier wonen 2 bewoners in een gezellige jaren 30 woning. Deze locatie ligt aan vis / vaarwater. De locatie beschikt over een groot eigen terrein met een bos, vijver, speelweide en een overdekte activiteiten ruimte.

Recent Posts