Beroepsgerichte Begeleiding

Heb jij behoefte aan dagbesteding en wil jij toewerken naar een baan? Wij bieden Beroepsgerichte Begeleiding aan in de provincie Groningen. Wij helpen je met het oriënteren naar verschillende beroepen en het behalen van de daarvoor benodigde certificaten / diploma’s.

Wij bieden dit aan in de vorm van dagbesteding. Hierin leer je bijvoorbeeld de vaardigheden: verantwoordelijkheid nemen, initiatief nemen, sociale vaardigheden, werken in een team of juist zelfstandig, werkervaring op doen, leren over gezonde voeding, op doen van positieve werk ervaringen, leren doorzetten en het wennen aan een werk- / dag- en nachtritme. Wij helpen je met jou regio opnieuw ontdekken.

Hoe gaat dit in zijn werk? Wij gaan met je in gesprek en samen onderzoeken wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Hierna zetten wij een traject uit en gaan wij kijken of jij werkervaring kan op doen in een bepaalde sector.

In Wildervank/Veendam bieden wij op dit moment vaste dagbesteding aan in de Groenvoorziening, schilderen, lassen, gezond uitgebreid koken, en in het bouwen van blokhutten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via het contactformulier.

Recent Posts